Lidmaatschap

 

Lid worden van de Golfbreker ?

Beste belangstellende,

Watersportvereniging de Golfbreker heeft momenteel geen vrije ligplaatsen meer beschikbaar.
De toewijzing van een vrijkomende ligplaats is gekoppeld aan het lidmaatschap van onze vereniging.

U kunt op onze wachtlijst geplaatst worden via dit   Aanvraagformulier

Aan de hand van de gegevens die u verstrekt, kunnen we u sneller informeren over de beschikbaarheid van een passende ligplaats in de haven.
Voor meer informatie neemt u contact op met onze havenmeester (telefonisch: 06 3342 5080) of per email aan ruutseb.[antispam].@havenzaltbommel.nl

 

Inzet van leden en financiële aspecten van het lidmaatschap

Onderstaande tekst is bedoeld om u alvast te informeren over enkele randvoorwaarden die aan het lidmaatschap van de Golfbreker verbonden zijn. De Stadshaven van Zaltbommel wordt beheerd door en voor leden van de Golfbreker.

Wij verwachten, dat nieuwe leden zich voor de Golfbreker inzetten:
Het onderhoud van haven en clubhuis wordt georganiseerd door onze Materiaalcommissie, en klussen worden door de leden uitgevoerd. 

Behalve contributie (€ 35), entreegeld (eenmalig € 250, bij toewijzing van een ligplaats) en liggeld (€ 8 /m2 per jaar, inclusief Btw) betalen leden met een ligplaats jaarlijks € 240 aan "werkgeld".
Door op werkzaterdagen te klussen onder leiding van de Materiaalcommissie, verdient een lid dit werkgeld terug op basis van 16 gewerkte uren.
Op deze manier hoeft de Golfbreker geen werkzaamheden uit te besteden, en worden de kosten voor lidmaatschap en liggeld beperkt. 

 

Reglementen

Voor leden en passanten geldt het Havenreglement.

Voor leden gelden daarnaast nog enkele algemene regels, waar u bij aanvraag van het lidmaatschap rekening mee dient te houden:

  • Een aanvraag voor het lidmaatschap van de Golfbreker wordt in behandeling genomen als u met een schip een ligplaats in onze haven wenst in te nemen.
    Indien er (nog) geen geschikte ligplaats beschikbaar is, wordt u als lid op een wachtlijst geplaatst.
  • Grootschalige verbouwingswerkzaamheden aan uw schip zijn niet toegestaan in de haven.
  • Indien andere personen aan uw schip werkzaamheden moeten verrichten, dient u zelf hierbij aanwezig zijn of dient u deze persoon introduceren bij de havenmeester (U blijft als eigenaar zelf aansprakelijk).
  • Uw schip dient minimaal WA verzekerd te zijn.